Sieraden Verzorgtips

 

Onze sieraden zijn van stainless steel (roestvrijstaal) of koper, een deel hiervan is gold of silver plated. Wij adviseren de volgende tips te volgen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je sieraden.

 

Good to know:

  • Doe de sieraden af voordat je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je het blijft dragen e nee bestaat een kans dat het sieraad kapot gaat tijdens het slapen
  • Douche en zwem niet met je sieraden om. Zeepresten kunnen achterblijven op en in je sieraad wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt. Laat het sieraad dus liever niet nat worden.
  • Laat je sieraad niet direct in contact komen met zeep, parfum, make-up en haarspray. Dit kan ook zorgen voor verkleuring van het sieraad.
  • Sport niet met het sieraad om. Door het zweet kan het sieraad verkleuren.

 

Something extra:

Onze sieraden zijn allemaal nikkelvrij, dit houdt helaas niet in dat een allergische reactie is uitgesloten. Het is mogelijk dat er verkleuringen op de huid ontstaan doordat elk huidtype en zuurtegraad van het lichaam verschillend is.

Wij geven helaas geen garantie op het verkleuren van sieraden of de slijtage van het gold plated laagje. De garantie die wij geven geld alleen voor 14 dagen na aankoop van het sieraad.