Veelgestelde Vragen

Bestellingen die op werkdagen voor 20:00 besteld zijn worden op de eerstvolgende dinsdag of vrijdag (welke het eerste volgt) aan jou bezorgd. Wij laten onze pakketen afleveren via de Sandd post bezorgdienst. Dit zorgt ervoor dat wij op een voordelige manier de bestelling aan jou kunnen leveren.

Voor de verzending van jouw bestelling bieden wij meerdere verzendmethoden. De methoden die wij bieden zijn:

  • bezorging regulier – €1,50
  • bezorging met afleverbevestiging – €2,50
  • bezorging met tracking – €3.50

Bij bestellingen boven de €50,- worden de bezorgkosten niet in rekening gebracht.

Ben je niet tevreden met jouw aankoop of klopt er iets niet aan? Dat is erg vervelend, gelukkig is het geen probleem om jouw bestelling te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Om te retourneren stuur je een e-mail naar [email protected] met daarin jouw bestelgegevens en reden van retour. Vervolgens sturen wij jou een retouradres toe waar je pakket naartoe gestuurd kan worden.

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen vijf dagen aan jou teruggestort. Houdt er rekening mee dat lushed.nl de retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat is inclusief labels en verpakkingen. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij retournering van eigen rekening.

Neem contact met ons op via ons contactformulier en wij zullen jou zo spoedig mogelijk helpen. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur met een passende oplossing.

Bij lushed.nl kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Paypal
  • Credit Card

Als je sieraden in je winkelwagen hebt geplaatst en doorgaat naar afrekenen krijg je een overzicht te zien waar jij jouw gegevens in kan vullen. Rechts bovenin zie je het dikgedrukte kopje ‘Vul coupon in’. Indien je in het bezit bent van een kortingscode kun je deze hier invullen. Wanneer je klikt op toepassen wordt deze doorgevoerd in je bestelling. Per bestelling kan er gebruik gemaakt worden van één code. Het is helaas niet mogelijk om een kortingscode na betaling nog te verrekenen.